onsdag 14 januari 2009

Kamben, rödvin och hallonbrässerad endive


Kamben - kamben av gris penslas med en glace av hälften rökig grillsås (köpt..) och mango chutney (också köpt...), lite salt. In i ugn i 175 grader tills fin färg.

Endiver - skär bort roten och dela endiven blad för blad. Fräs lök, äpple och champinjoner i smör. Lägg i endiverna, slå på lite rödvin och lite hallonvinäger, lite soya, salt och peppar. Brässera till bara lite vätska återstår.

Preptid - max 15 min, resten sköter ugnen om.

1 kommentar:

Anonym sa...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casinos online[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]las vegas casino[/url] unshackled no set aside hand-out at the best [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino online
[/url].