1 vecka sedan
onsdag 26 oktober 2011
Kebab på flankstek och nykokt ketchup, Passionfruktsglass
Stek - salta och peppra en putsad flankstek, stek hastigt i het panna. Lationkillarna i Hötorgshallen rekommenderas.
Ketchup - koka ihop en burk krossade tomater tillsammans med, ungerskt paprikapulver (det starka), balsamicovinäger, rödvinsvinäger, tomatpuré, svartpeppar, salt och socker. Koka till lagom konsistens
Bröd - mjöl, krossade fänkålsfrön, vatten, lite jäst och olivolja körs till smidig deg, jäs några timmar, baka ut till platta bröd och grädda i varm ugn.
Glass - mezeyoghurt, vaniljsocker, ljus sirap och ett par passionsfrukter körs i glassmaskin
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar