1 vecka sedan
lördag 24 september 2011
Schnitzelfestival, Mellanösterndessert
Lax - skiva färsk lax tunt, salta och peppra och droppa lite citron över, lägg påp tallrik och kör in i het ugn ett par sekunder. Servera med vitvinsså och forellrom.
Wienerschnitzel - banka ut kalvinnanlår, dubbelpanera och stek i olja och smör. Potatissallad och bondbönor.
Dessert - fick tag i färska dadlar från killen på Blackebergs torg. Helt oätliga färska - vad göra, jo koka en halvtimme i sockerlag av vatten, farinsocker och ljus sirap. Fikon och pakistansk mango.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Gör sticky tofee pudding om du har dadlar över. Mkt älskad efterätt hemma hos oss :)
Elin - tips på bra länk? - inte bekant med den puddingen
Skicka en kommentar