söndag 11 september 2011

Polenta bruchetta, Rådjursfilé med rödbetschips, inlagd minigurka




Polenta- gårdagens polenta skars i rektanglar, toppa med ett par tunna tomatskivor och mozzarella, grädda i ugn på övervärme. Peppar

Rådjur - salta och peppra filéen - stek hastigt i het panna, vila i folie. Tranchera.

Sås - koka fond på rostade rådjursben, grönsaker och enbär, reducera till en kompakt och smakrik fond, slå på grädde och koka ihop.

Chips - skiva rödbeor på mandolin, dubbel fritera

Gurka - minigurka skivas på längden, salta och pressa ur vätskan, lägg i 1-2-3 lag (24 % ättika -socker- vatten) ett par timmar.

Gröna bönor

1 kommentar:

Siri Looft sa...

Älskar att det är uppdaterat varje dag! Sjukt härlig mat, jag läser hela tiden!

http://oliveochhummer.blogspot.com/

kolla gärna min blogg!

Tack!