onsdag 16 februari 2011

Charkuterier, Kolja med musselsås



Tillbaka efter att ha kurerat mig från sjuksängen...

Charkuterier - lite korvar mm inkl lufttorkad griskind

Kolja - salt och peppra filéer och lägg på smord plåt, baka i ugnen på 100 grader.

Sås - lägg musslor, persilja, dill, vitlök, grädde och vitt vin i kastrull, koka i ett par minuter, ta ur några musslor till garnityr, fortsätt koka såsen i ytterligare 10 min, rensa bort skalen och mixa såsen slät. Servera med ett par musslor, löjrom, örter och stora kapris.

4 kommentarer:

Foodelicious.se sa...

Det är ju precis min typ av mat :-)!

Gustav sa...

skönt att du är tillbaka! Tycker din blogg är underbar. Tack för inspiration!

Niklas sa...

Inte dumt alls. Koljan såg underbar ut.

Silver sa...

Niklas - kul att du gillade det med tanke på dina grymma bilder....