fredag 4 september 2009

Pepparrotskött, sallad med ättikadressing


Dillkött - högrev delas i bitar, lägg i gryta tillsammans med lite hackad lök och palsternacka. Slå på vatten och lite vitt vin, salt och några svartpepparkorn. Sjud långsamt i 2-3 timmar. I slutet hälls lite grädde i tillsammans med riven pepparrot och wasabi. Red eventuellt av.

Servera med extra riven pepparrot och sallad med dressing av ättika, socker och vatten. Potatis för de som vil och får..

4 kommentarer:

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna J.D Jacobsson sa...

Åh, dillkött, det var evigheter sedan! Måste minnas till helgen, det är ju så gott och pepperotshögen där får det verkligen att vattnas i munnen. M!

Anna J.DJ Jacobsson sa...

Dill?
Nåja, jag fick til pepparroten sedan iaf... Dags att lägga huvudet på kudden nu.

Silver sa...

Anna - dillkött är en annan lika stor favorit!