torsdag 10 september 2009

Rökig burgare


Burgare - mal högrev, blanda med ett par ägg, ströbröd, lite grädde och en skvätt rök essence. Salt och peppar. Forma till biffar och stek, vila i ugn på 100 grader.

Tillbehör: Surdegsbröd, Chilimajonäs (vispa ihop ett par äggulor, dijonsenap, vinäger, neutral olja och hackad chili), polsk syrad gurka, Heinz chilisauce, dijonsenap, sallad, tomat och mozzarella

2 kommentarer:

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Silverkocken. Vilken snygg matblogg och verkligen goda recept. Hit kommer jag att hitta fler gånger.
Ha det bra./ Birgitta

Silver sa...

Hej Birgitta, vad roligt att du gillar bloggen - alltid kul att höra! Välkommen tillbaka många gånger. Tanken är att du skall hitta en ny middag varje dag, 7 dagar i veckan. Nu sticker jag över och kollar din blogg.//Ola