tisdag 23 oktober 2012

Jalapeneos med getost, Buccatini med tryffel







Tryffelkalaset fortsätter..

Jalapeneos - kapa av roten och fyll med getfärskost, lägg i panna med lite torkade tomater, toppa med mozzarella, gratinera.

Pasta - koka pasta, skira smör, blanda, salta och peppra, hyvla över Gotlandstryffel.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag har sett att du använder mycket tryffel! Vad kostar en sådan "knöl" med tryffel på bilden? I vart får du tag i den?

Silver sa...

Maila mig på ola@chefdargent.com så skickar jag dig kontaktuppgifter på min leverantör :)

Unknown sa...

Hej.

Jag brukar inte göra så mycket väsen av mej men jag besöker din blogg för matinspiration ett par gånger i veckan.
Trevliga "icke-recept" och fina råvaror- I like.

Ville bara säga Hej, och Tack!
Ebba

Silver sa...

Ebba - kul att höra av dig! Välkommen tillbaka.