1 vecka sedan
tisdag 23 oktober 2012
Jalapeneos med getost, Buccatini med tryffel
Tryffelkalaset fortsätter..
Jalapeneos - kapa av roten och fyll med getfärskost, lägg i panna med lite torkade tomater, toppa med mozzarella, gratinera.
Pasta - koka pasta, skira smör, blanda, salta och peppra, hyvla över Gotlandstryffel.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Hej! Jag har sett att du använder mycket tryffel! Vad kostar en sådan "knöl" med tryffel på bilden? I vart får du tag i den?
Maila mig på ola@chefdargent.com så skickar jag dig kontaktuppgifter på min leverantör :)
Hej.
Jag brukar inte göra så mycket väsen av mej men jag besöker din blogg för matinspiration ett par gånger i veckan.
Trevliga "icke-recept" och fina råvaror- I like.
Ville bara säga Hej, och Tack!
Ebba
Ebba - kul att höra av dig! Välkommen tillbaka.
Skicka en kommentar