1 vecka sedan
tisdag 7 augusti 2012
Ostron, Kotlett med Tjörnsmör, Glass och Mällbymaräng (middag nr 1377)
Ostron - franska, äts au naturell
Kotlett - glad gris från RJs (Orust), salta och peppra, stek till medium
Smör - mixa torkad Tjörntång till pulver, rör ner i rumsvarmt smör tillsammans med lite flingssalt, kyl ngt
Dessert - vaniljglass (köpt....), Tjörngubbar och fina maränger från Mällby lantgård
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Som alltid en grym måltid! Nyfiken - vilken glass köpte du? Någon lokalproducerad? Antar (förutsätter) att du är lika kräsen som jag ;-)
AI - (Aka "Glassdrottningen")- i lilla Rönnäng finns det inte mycket att välja mellan (och glassmaskinen är i Sthlm) - är rädd att det blev en GB Carte D´Or....... :(
Skicka en kommentar