fredag 6 augusti 2010

Ravioli


Nu på sommaren har LCHF fått en liten svacka bla pga det fantastiska surdegsbageriet. I dag blev det även pasta till middag...

Ravioli - gör en deg av vetemjöl, ett par ägg, lite salt och vatten. Knåda degen smidig och låt vila ett par timmar i kylen i plastpåse. Kavla ut tunt i pastamaskin. Jag gjorde en fyllning av finhackad spenat, riccota och hackad bresaula. Lägg i fyllning och tryck ihop "sömmen". Koka ett par minuter i saltat vatten. Servera med tomatsås och riven Västerbottenost.

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Samma här - har ju upptäckt att Gateau ligger 2 hpl från mig, vid Sockenplan. Farligt farligt, men härligt härligt. :)

Silver sa...

Vi kommer få en nyöppnad Gateau hemma i Brommakvarteret i höst...... I sommar har vi haft Lottas fantastiska surdegsbageri att tillgå på Tjörn (värt en detour)