lördag 14 augusti 2010

Grillat seafood - igen







Kan inte få nog av det enkla med grillad fisk och skaldjur - idag blev det en kokad krabba också.

Marinad - använde samma marinad till fisk och kräftor med den skillnaden att kräftorna fick en hackad chili också - vitlök, citron, salt, peppar och olivolja

Fisk- marulk, lax, kolja och makrill (urtagen och snittad i skinnet)

Kräftor - dela levande utan att skära rakt igennom, stick bakom ögen först för att döda kräftan.

Servera med dillmajonnäs och lite bröd

2 kommentarer:

Annika sa...

Jag vill egentligen inte plåga mig själv med att se och läsa om alla godsaker ni sätyter i er på Tjörn ;). Nu har jag tillbörlig distans till vår avsaknad av fisk och skaldjur på landet, och kan utan alltför mycket avund suga i mig bilderna och beskrivningarna ;)!

Silver sa...

Annika - du får ta igen fiskintaget nu när du är tillbaka i stan - testa Fiskeläget i Hötorgshallen - bra killar o tjejer