tisdag 14 oktober 2008

Rökig pannbiff, gräddstuvad savoykål och spenat med St Agur ost


Pannbiff - mal högrev och lite bacon (det tar 4 min inklusive disk - våga vägra färdigmalen färs!), blanda med lite mjölk, ägg, ströbröd, svartpeppar och hickory grill glaze. Forma till biff och stek på. Låt gå klart i ugnen 125 grader i ca 30 min.

Kål/Spenat - fräs lite charlottenlök i smör, strimla kålen och spenaten (tvätta spenaten noga först och ta bort de grova skaften). Låt kål och spenat gå sakta tillsammans med lite grädde och mjölk och St Agur (eller annan grönmögelost...) i ca 20 minuter till krämig konsistens.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilken måltid! Ser helt ljuvligt gott ut! Och St Agur... Den är så god ju! Ha en bra dag!

Anonym sa...

Kul att du tyckte det verkade gott! Ha det bra!

Ola