1 vecka sedan
lördag 23 mars 2013
Entrecote, örtsmör, rostade palsternackor
Entrecote - på ben,från Nilssons i Hötorgshallen, salta och peppra, bryn i het panna, gå klart i ugnen på 125 grader till innertemp 56 grader.
Palsternackor - skala och klyv i fyra delar, mixa basilika, vitlök och olivolja, blanda palsternackan med oljan och kör i ugn på 200 grader till klara.
Smör - finhacka dragon, basilika, och rör ihop med rumsvarmt smör, salt och peppar
Sallad
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Det här benet på köttbiten sitter den fast el är det bara fejkat? I övrigt vill jag tillägga att köttet ser härligt marmorerat ut.
Vilken köttbit!
@RP - inget fejk här inte ;)
@Jens - yes, den var bra
Skicka en kommentar