1 vecka sedan
söndag 10 februari 2013
Bergtunga beurre blanc
Fisk - fina bergtunga-filéer från Johan på Fiskeläget, delas, salta, peppra och rulla ihop, baka av på 100 grader i ugnen tills precis klara.
Beurre blanc - koka i hop en reduktion på vitt vin och vitvinsvinäger, charlottenlök, grovmalen svartpeppar, vispa ner kuber av rumsvarmt smör.
Toppa med löjrom
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Ojoj! Vilken härlig matblogg med utsökta bilder som får det att vattnas i munnen! Inspirerades av ditt ugnsbakade sidfläsk (tidigare inlägg), så ikväll serveras maken en liknande variant fast med potatispuré, balsamicoreduktion samt syrad gulbeta och ärtskott.
Tack för tipset och inspirationen!
Den här sajten kommer jag definitivt att besöka många fler gånger. :)
Ella - ursäkta den sena återkopplingen - kula att du hittat hit! Välkommen tillbaka!
Skicka en kommentar