Matgängets höst meny
Färskost av get med Gotlandstryffel
och Gotlandsknäcke
Arthur Metz, Gewurtztraminer - 2011
Kålsoppa på brysselkål, lök och
tryffel
Arthur Metz, Gewurtztraminer – 2011
Pumpapuré, rostade hasselnötter,
Saint Agur, ärtskott och tryffel
Bandol,
La Bastide Blanche - 2009
GT-granitee
Tanqueray
Bucatini med smör och tryffel
Bandol- La Bastide Blanche – 2009
Tunnhyvlad rödbeta, brynt smör,
parmesan
Kunstler, Pinot Noir – 2009
Kronhjort med gräddig höstsvamp, spenat,
friterad rättika och råstekt mandelpotatis
Kunstler, Pinot Noir – 2009
Vin, glögg och myntainkokta röda och
gula plommon, gula päron med limemascarpone,
rostade hasselnötter
Vecchioflorio – 2009
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar