1 vecka sedan
lördag 19 maj 2012
Koljafilé, vitvins och spenatsås
Lite dåligt med bloggande sista dagarna - ligger på läger, cykel, inte mat..
Fisk - salta och peppra file, vik ihop, baka i ugn på 100 grader.
Sås - koka ihop vitt vin och fiskfond, slå på grädde, koka ihop på nytt, tvätta och strimla färsk spenat, lågg i såsen och sjud ett par ,minuter.
Servera med smörstekta champinjoner.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Som vanligt en sagolikt recept ... måste göra denna anrättning till nästa helg. Hoppas du har det bra på tränslägret :)
"ett sagolikt recept" ... ska det naturligtvis vara
YI - kul att du gillade det, enkelt men gott, det är mottot. Lägret var bra men det blev som sagt inte mycket matlagning, mest cykel och sova i helgen.
Skicka en kommentar