1 vecka sedan
fredag 4 november 2011
Långbakad rostbiff, ratatouille, Äppelpaj
Rostbiff - från RJs på Orust, salta och peppra, lägg i gryta med lock och baka i ugnen på 75 grader till inner temp 56-58 grader.
Ratatouille - tärna blandade grönsaker grovt, zucchini, äggplanta, morot, purjolök, tomat och vitlök, fräs i lite olivolja och sjud ihop en halvtimme eller så
Äppelpaj - fina röda äpplen från Tjörn skivas och läggs i en form, blanda ihop rumsvarmt, socker, vanilj, hasselnötter och gojibär, lägg på som lock, grädda i 125 grader tills klart. Servera med vaniljmascarpone.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hej!
Långbakad rostbiff fick bli farsdagsmiddag hemma hos oss.
Mången tack för den inspirationen!
Carina - roligt!!
Skicka en kommentar