tisdag 28 december 2010

Bloggdvalan över - Laxschnitzel med dillhollandaise


Efter ett kortare juluppehåll från dator är man tillbaka igen.

Lax - skiva färsk lax tunt, lägg på tallrik som strykits med lite olivolja, salta och peppra och ett par droppar citron, kör in tallriken i het ugn i ca 30 sek eller till fisken precis stannat.

Sås - vispa ihop ett par äggulor, lite citron och ett par droppar grädde över svag värme till de tjocknar, är man försiktig tar man ett vattenbad, droppa i varmt men ej hett skirat smör, salta och peppra, vänd i dill.

2 kommentarer:

Karl Johan sa...

Jag är djupt imponerad av vad som försiggår på andra sidan gatan, vilka kreationer och vilken inspiration! Ett extra + också för sättet att så enkelt beskriva tillagningen utan att det blir långa utläggningar.

Heja Ola!

Silver sa...

KJ - varje hem har sin hemlighet;) Kul att du läser, trist att inte få ha läsarna på armlängds avstånd om ett tag!