söndag 1 juli 2012

Pasta """"carbonara"""""



Pasta - koka..

Sås - tärna och fräs bacon och charlottenlök, slå på lite hönsbuljong, vitt vin, koka ihop, i med lite grädde och koka ihop, red av med ett par äggulor.

6 kommentarer:

Einar Dahlgren sa...

Lite buljong, lite vin, lite grädde, några äggulor ....
Jag håller helt med !!!
Men var är all den goda såsen på bilden ? :-)

MvH/Einar

Silver sa...

Einar - den är där, jag lovar:)

Fredrik sa...

Hoppas nu inte en galen danskitalienare ser detta inlägg, skrev ett inlägg om Carbonara för en tid sedan och blev, för att uttrycka det milt, lite besvärad av en viss persons kommentarer :) En carbonara får ju absolut inte innehålla...

Håll till godo: http://wctc.se/pasta-carbonara-seconda-versione

grym matblogg o bilder btw!

Gudrun sa...

Gu va gott!

Silver sa...

Fredrik - lägger snabbt in citat-tecken :)

Fredrik sa...

Haha, det är bra!