onsdag 30 mars 2011

Hjortronglaserade revben, kålsallad och proffsfoto


Blev intervjuad och plåtad för en kommande artikel, imponerade att se yrkesmän i farten - tack för bilden Gustav Kaiser. Maten preppades på morgonen för att vara klar när fotografen kom mellan alla mina möten..

Revben - salta peppra tjocka spjäll, lägg i ugnen på 80 grader i ca 8 tim, pensla på lite fin hjortronsylt och en aning honung på översidan, höj till 100 grader övervärme i ca 1,5 tim.

Sallad - hyvla på mandolin; vitkål, fänkål, purjolök, äpple och paprika, blanda med pressad citron, nyslagen majonnäs och turk yoghurt.

5 kommentarer:

Elin sa...

Vad glad jag blir över att artikel är på gång, du återkommer väl om vilken tidning det är?

Anonym sa...

Hjortronglaserade revben later inte helt fel.

Mia sa...

Mmmm så gott!

Silver sa...

Elin - finns en risk att just du i Bromma kan få läsa den......:)

Matarjkivet & Mia - spontanpåhitt som blev riktigt bra - testa

Susanne sa...

Inspirerande, både bild och recept!