skip to main | skip to sidebar
Silverkocken – en ny middag, numera när jag känner för det

söndag 22 oktober 2017

Fiskbullar

Upplagd av Silver kl. söndag, oktober 22, 2017

4 kommentarer:

Einar Dahlgren sa...

Inte ens ett ägg på ett halvår!
Mvh Einard

1 april 2018 kl. 21:51
agen bola sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
11 maj 2020 kl. 07:33
situs taruhan bola sa...

prediksi bola
panduan judi
prediksi bola
casino online
828bet.org
828bet.info
828bet.biz
agen bola
agen judi
poker online
agen sbobet
slot online
828bet
http://167.114.18.192/~m828bet/
casino sbobet
tembak ikan
sabung ayam
judi online
cabinet828.com
http://cabinet828.com/
828bet
situs taruhan bola
agen sbobet
joker123
casino online
agen judi slot
taruhan bola
judi slot
judi bola
judi slot online
agen joker123
sabung ayam s128
casino sbobet
situs judi bola
agen sbobet
judi slot online
bandar bola
sbobet casino
judi bola
poker online
tembak ikan
agent88bet.biz
agent88bet

11 maj 2020 kl. 09:01
Aqsaa sa...

👉Daftar Skrg Juga dan raih Kemenangan BesarNya Di BolaSinga,
✅ Terima Deposit Dari E Walet Dan Dari Berbagai Bank.
✅ Bonus Deposit 10%
✅ Deposit Pulsa Tanpa Potongan.

Link : betbolasinga.org
WA : +6281263817277 OFFICIAL BOLA SINGA
#Bolasinga #Rajabolasinga #MajalaSinga

24 juli 2023 kl. 22:42

Skicka en kommentar

Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Leta i den här bloggen


Om mig

Mitt foto
Silver
Lyckligt gift fyrbarnsfar, hundägare och affärsjurist i Bromma som knäcker "extra" i hemmaköket och svarar för familjens mathållning till vardags och helg dvs sju dagar i veckan. På sommaren flyttar vi till Tjörn. Någon gång skall jag hitta ett sätt att kombinera juridiken med matintresset - förslag mottages tacksamt! Om du vill maila mig når du mig på ola@chefdargent.com
Visa hela min profil

Alla kan laga mat!

Många tycker att matlagning och att maten på bloggen verkar svår och komplicerad att laga. Fel, fel fel!

Man hittar inga recept på bloggen men väl en beskrivning eller skiss över hur man kan göra. De flesta av recepten tar kort tid att göra - den mesta tiden sköter sig maten själv i ugnen eller på spisen. Nyckeln till bra mat är att prova, våga och smaka, smaka, smaka. Väldigt få rätter blir förstörda om man trampar lite fel. En lite för stark sås kan späs ytterligare, en lite för röd biff kan stekas lite till.

Jag garanterar att ALLA kan laga Silverkockens mat. Saknar man någon ingrediens är inte heller det hela världen. Har man inte färska örter hemma - ta torkade. Saknar man torkad timjan - prova rosmarin. Är moroten slut - ta kålrot. Ingen grädde i kylen - ta creme fraiche.

En bok i ämnet som varmt kan rekommenderas är "Receptfritt - kockens bästa knep" av Joachim Stokstad & Per Gustafson http://www.bokus.com/b/9789197609036.html?pt=search_result .

Ett litet tips är att försöka storhandla då och då - köp hem "lite allt möjlig" dvs olika grönsaker, styckdelar, konserver utan att på förhand ha en färdig meny. Experimentera och testa nya kombinationer med det som finns hemma. Våga smaka dig fram! Ganska snart upptäcker man vad som funkar och vad som funkar mindre bra....

Silverkocken är ingen kock utan en glad och matintresserad amatör som vill att familjen skall ha juste mat så ofta det bara går - helst varje dag precis som vi vill att våra ungar skall ha bra utbildning, ren luft och glada tankar.

Lycka till!

Ola

Följ bloggen med bloglovin.com

bloglovin

Bloggintresserade

Prenumerera på Silverkocken

Inlägg
Atom
Inlägg
Kommentarer
Atom
Kommentarer

Min blogglista

  • David Lebovitz
    2 veckor sedan
  • Öhmans Mat & Vin
    2 månader sedan
  • Matduell Peter-Findus
    9 månader sedan
  • Om jag var din hemmafru
    1 år sedan
  • Kanonmat
    2 år sedan
  • Svenssonsmakaren
    5 år sedan
  • SMASKENS.NU
    5 år sedan
  • the foodie sthlm
    7 år sedan
  • Salt
    7 år sedan
  • Griskindspatrik
    7 år sedan
  • Bacon Hörnfeldt
    7 år sedan
  • grisbit på isbit
    11 år sedan
  • Erka Perkas Kök
    12 år sedan
  • Chez Sofia
  • Dagens Lokaltidningsbesvikelse
  • Vacchi & Adamson - Alla nyheter

Etiketter

  • anka (1)
  • bea (3)
  • bearnaise (2)
  • biff (23)
  • blodpudding (1)
  • bräss (3)
  • bönor (3)
  • confitera (4)
  • dessert (54)
  • entrecote (10)
  • fisk (123)
  • fiskhttp://www.blogger.com/img/blank.gif (1)
  • fläskfilé (4)
  • fläsklägg (4)
  • fläsksida (8)
  • frikadeller (2)
  • gryta (16)
  • grönsaker (39)
  • hummus (1)
  • högrev (7)
  • japanskt (4)
  • kalv (25)
  • kind (19)
  • korv (17)
  • kotlett (23)
  • kyckling (9)
  • lamm (26)
  • lever (1)
  • mos (3)
  • märgben (1)
  • ostron (6)
  • oxbringa (4)
  • panerad (1)
  • pasta (16)
  • pizza (2)
  • polenta (1)
  • potatis (2)
  • risotto (2)
  • sallad (38)
  • schnitzel (4)
  • skaldjur (16)
  • soppa (23)
  • svamp (3)
  • tomat (2)
  • tryffel (6)
  • vilt (40)
  • äggröra (4)

Siter och butiker

  • Ålstens kött
  • http://lottasbakoform.blogspot.com/
  • Nipponia
  • Svensk Köttinfo - bla filmer om styckning
  • Moz
  • Tjörnodlat
  • Mölnebo Hälsokost
  • McLaren
  • Lilla Delikatessboden
  • Bondens Matbod - Hötorgshallen
  • Orval
  • Tom Sjöstedt - årets kock
  • Bromma Chark
  • Dehillerin - Paris
  • Japanska torget
  • Hötorgshallen
  • RJ Närproducerat på Orust
  • Fiskeläget
  • Taylors & Jones

Bloggarkiv

  • ▼  2017 (34)
    • ▼  oktober (3)
      • Fiskbullar
      • Brynzové halušky
      • Buillabaisse
    • ►  september (5)
    • ►  augusti (14)
    • ►  juli (4)
    • ►  juni (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (2)
  • ►  2016 (39)
    • ►  december (2)
    • ►  november (4)
    • ►  oktober (1)
    • ►  juni (2)
    • ►  maj (13)
    • ►  april (7)
    • ►  februari (4)
    • ►  januari (6)
  • ►  2015 (12)
    • ►  december (12)
  • ►  2014 (31)
    • ►  december (2)
    • ►  november (3)
    • ►  oktober (1)
    • ►  juli (1)
    • ►  maj (3)
    • ►  april (2)
    • ►  mars (6)
    • ►  februari (6)
    • ►  januari (7)
  • ►  2013 (82)
    • ►  december (4)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (8)
    • ►  augusti (2)
    • ►  juli (7)
    • ►  juni (5)
    • ►  maj (6)
    • ►  april (6)
    • ►  mars (6)
    • ►  februari (17)
    • ►  januari (16)
  • ►  2012 (230)
    • ►  december (15)
    • ►  november (20)
    • ►  oktober (20)
    • ►  september (18)
    • ►  augusti (20)
    • ►  juli (19)
    • ►  juni (16)
    • ►  maj (20)
    • ►  april (25)
    • ►  mars (21)
    • ►  februari (22)
    • ►  januari (14)
  • ►  2011 (290)
    • ►  december (21)
    • ►  november (22)
    • ►  oktober (25)
    • ►  september (24)
    • ►  augusti (29)
    • ►  juli (24)
    • ►  juni (21)
    • ►  maj (23)
    • ►  april (25)
    • ►  mars (23)
    • ►  februari (24)
    • ►  januari (29)
  • ►  2010 (318)
    • ►  december (26)
    • ►  november (24)
    • ►  oktober (28)
    • ►  september (27)
    • ►  augusti (26)
    • ►  juli (19)
    • ►  juni (24)
    • ►  maj (25)
    • ►  april (27)
    • ►  mars (28)
    • ►  februari (28)
    • ►  januari (36)
  • ►  2009 (354)
    • ►  december (24)
    • ►  november (28)
    • ►  oktober (30)
    • ►  september (26)
    • ►  augusti (26)
    • ►  juli (29)
    • ►  juni (32)
    • ►  maj (32)
    • ►  april (30)
    • ►  mars (32)
    • ►  februari (30)
    • ►  januari (35)
  • ►  2008 (261)
    • ►  december (36)
    • ►  november (31)
    • ►  oktober (33)
    • ►  september (27)
    • ►  augusti (28)
    • ►  juli (31)
    • ►  juni (30)
    • ►  maj (32)
    • ►  april (13)
Bloggtoppen.se Mat & dryck bloggar bloggping Mat och Dryck

whos.amung.us