1 vecka sedan
söndag 28 februari 2010
Barnvaktsmiddag - T&J korv med stomp
Vi drar på Eldkvarn och äter en fruktansvärt taskigt tillagad middag på Hamburger Börs (den som satt menyn för stället kan knappast vara proffs - töntpretto och helkass- servera en skön burgare istället när stället har Finlandsfärjevarning). Eldkvarn dock bra och vi hade en kul kväll. Till barnen och barnvakten blev det "korv med mos"
Korv - T&Js Welsh Dragon och Merguez
Stomp - koka potatis och morot i ca 20 min, använd potatisstomp och låt det bli lite bitar kvar. Blanda i gräslök, grädde och smör (förstås)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
7 kommentarer:
Alltså, är det dags att dra till T&J eller vad?! De verkar ha ett helt paradis av finmat! Är det stört dyrt, eller går det att ta sig igenom en shoppingtur där?
MM - korvarna ligger på mellan 150 - 200 (typ ankkorven) kr kg vilket är klart prisvärt i förhållande till vad man får. Även köttet är kanon! Klart du skall dra dit på måndag.
"Potatismos" bör alltid ha bitar i sig, mycket godare :) Bilden läskar väldigt, det ser kanongott ut verkligen!
HL - tack och kul att du tyckte min synnerligen amatörmässiga bild kunde tilltala ditt proffsöga - svårt impad av dina matbilder!
Ikväll får det japanska stå tillbaka för riktigt god korv med mos. Tack för ditt enkla men självklara middagstips!
Susanne - spännande! vad äter ni för korv i Tokyo - berätta/blogga!
Skicka en kommentar