6 dagar sedan
lördag 24 oktober 2009
Stekt torsk med currymayo, spetskål och tomatsallad
Torsk - panera i grovtr rågmjöl - salta och peppra, stek i smör ett par min på varje sida (tidsåtgång 5 min)
Spetskål - strimla och koka mjuk i lite vin och grädde, salt och peppar (tidsåtgång 5 min - samtidigt som torsken)
Currymajonäs - 2 äggulor, dijonsenap, rödvinsvinäger mixas, droppa/häll i fin stråle neutral olja till lagom tjocklek. Krydda med salt,peppar, gul curry och lite cayennpeppar. (tidsåtgång 5 min)
Total tillagningstid ca 10 min - nyttig och god fast food.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Imponerande matblogg! Helt klart bokmärkt!
Hej Elin, kul att du gillade den! Välkommen tillbaka! Jag är själv ofta inne på er blogg också - alltid kul läsning.
Skicka en kommentar