5 dagar sedan
lördag 17 oktober 2009
Höstgryta med mango chutney, Citrussallad med vaniljyoghurt
Gryta - högrev tärnas i halvstora bitar, fräs lök, champinjoner, lite trumpetsvamp, vitlök och kött i smör, häll på en flarra rödvin,lägg i ett par sköna korvar från T&J (jalapeneo och timjan) lägg i ett par lagerblad, sjud i 4-5 timmar, slå i en skvätt grädde och red av.
Chutney - tärna mango, slå på lite apelsinjuice och hackad chilli och lite salt, sjud på svag värme i 30 min, kyl.
Citrus - skiva apelisin, blond och blodgrape, servera med turkisk mezeyoghurt blandad med en urskrapad vaniljstång och lite muscavodosocker.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Visst är det gott med grytor så här på hösten! Gjorde själv en kalops häromdagen, blev riktigt mört och gott. Gillar din blogg, har precis hittat hit.
Hej Martina - kul att du gillar bloggen - välkommen tillbaka igen
Skicka en kommentar