Äldsta sonen fyller 20 år och får önska middag. Bra val!
Champange med lite anklevermousse (köpt...)
Kalvlever - skiva levern i lagoma skivor, salta och peppra och pudra över lite vetemjöl, stek i smör till rosa. Servera med knaprig bacon, smörstekta inlagda rödbetor (mina sedan julas) och kapris och vårlök. Slå lite vatten i stekpannan för levern och skrapa ur de goda smakerna. (Flickorna i familjen gillar inte lever utan de fick en bit stekt laxfilé istället men med samma tillbehör)
2 kommentarer:
Tjugoåringen måste ha tagit intryck av att växa upp med dig som matlagande far?
Det låter gott, och det ser gott ut. Om jag bara inte vore så lever-skeptisk. Jag måste nog pröva, vid tillfälle.
Det är fantastiskt! - klart du skall pröva. Tror jag har lyckats rätt ok med att få barnen att pröva lite nya grejor - ngr mer än vissa andra:). De gillar också att var med i köket vilket är mycket trevligt.
Skicka en kommentar