1 vecka sedan
tisdag 3 februari 2009
Isterband med ljummen sallad på gulbetor och fänkål
Isterband - steks.... (Bromma Charks - inte riktigt så fantastiska som Hr Hörnfeldt beskriver på http://bacon.hornfeldt.se/?p=141)
Sallad - koka gulbetorna i ca 45 min, skölj i kallt vatten och dra av skalen, dela grovt. Skiva fänkål och stek tillsammans med lite charlottenlök i smör. Blanda alla grönsaker med lite flingsalt och olivolja, toppa med ärtskott. Gott om salladen blir ljummen.
Prep tid - 15 min
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
Kul att du kokmbinerat gulbetor och fänkål! det gjorde jag också, i en varm sallad (med svarta bönor och fetaost dörtill) i förra veckan.
Isterband bvar för övrigt alldeles för längesedan jag åt.
Du kan verkligen ta fina bilder, jag gillar inte isterband--men din bild får mig att bli sugen på detta.....
Hej Annika, det var slumpen, dvs vad som fanns hemma som styrde - kombon visade sig ju var en höjdare, antar att du fick samma upplevelse. Fin blogg du har, den åker upp på min lista. //Ola
Tack Ormen, inte helt nöjd med fotot men det går framåt... Klart du skall testa isterband ;)//Ola
Å isterband är ju så gott!! Fin blogg du har och schysst inställning. Och från västkusten eller?
Tack Kristina, attityd och inställning slår alltid talang :) Stockholm den trista årstiden och Tjörn den vackra. Nu skall jag in och kolla runt på din blogg!//Ola
Skicka en kommentar