1 vecka sedan
onsdag 29 september 2010
Tryffelmascarpone, Fiskgryta, Fruktsallad med nötgrädde
Blev sugen på tryffel, tyvärr fick jag inte tag i färsk tryffel (blev erbjuden fryst vit Alba tryffel för 70 000 kr kg i Hötorgshallen..... hoppade över) Tog lite bättre svart vintertryffel på glasburk och pimpade upp den med riktigt bra tryffel olja på vit tryffel.
Tryffelmascarpone - hacka tryffeln grovt, blanda med mascarpone, tryffelolja, salt och peppar. Lägg på en smörstekt bit surdegsbröd.
Fiskgryta - hyvla morot och zucchini på mandolin, bryt isär lite blomkål och andra grönsaker man har hemma, sjud i vitt vin, buljong och grädde. Lägg i blandad fisk och hackad dill, sjud i ytterligare 5 min. Släng på ett par lätt kokta havskräftor.
Sallad - hackad frukt med grädde där ett par valnötter och floursocker fick gå med i mixern.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Så godt til det så ut! Hege
Tack, vad trevligt med besök från en nabo!
Skicka en kommentar