torsdag 16 september 2010

Ragu, Fruktsallad med passionsmascarpone





Hustruns favorit enligt önskemål. Vi som är lite låga på carbs får ta ett par strån pasta och skippa frukten.

Ragu - smält lite lök och ganska mycket vitlök i olivolja, lägg i ny mald högrev och ett par lagerblad, bryn en stund, slå på rödvin och lägg i ett par hackade tomater, salt och peppar, sjud på låg värme i ca 1 timme. Servera med riven Västerbottenost

Fruktsallad - det man har hemma tärnas och serveras med mascarpone med nerrörda passionsfrukter.

2 kommentarer:

Erka Perka sa...

Amen du vad gott! Passionsmascarpone, att jag inte tänkt på det förut. Usch, nu blev jag hungrig.

Silver sa...

EP - mascarpone funkar till allt, gjorde en blandning med svart tryffel och lite tryffelolja härom dagen som jag la på lite surdegsbröd -mmm