1 vecka sedan
torsdag 16 september 2010
Ragu, Fruktsallad med passionsmascarpone
Hustruns favorit enligt önskemål. Vi som är lite låga på carbs får ta ett par strån pasta och skippa frukten.
Ragu - smält lite lök och ganska mycket vitlök i olivolja, lägg i ny mald högrev och ett par lagerblad, bryn en stund, slå på rödvin och lägg i ett par hackade tomater, salt och peppar, sjud på låg värme i ca 1 timme. Servera med riven Västerbottenost
Fruktsallad - det man har hemma tärnas och serveras med mascarpone med nerrörda passionsfrukter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Amen du vad gott! Passionsmascarpone, att jag inte tänkt på det förut. Usch, nu blev jag hungrig.
EP - mascarpone funkar till allt, gjorde en blandning med svart tryffel och lite tryffelolja härom dagen som jag la på lite surdegsbröd -mmm
Skicka en kommentar