1 vecka sedan
söndag 3 maj 2009
Sikrom, rödlök och gräddfil - karré med rostad blomkål
Sikrom serverat rätt upp och ner med lite gräddfil och mycket rödlök - öl och snaps
Karré - marinera köttet i vitt vin, chilli, peppar, citron, salt - grilla
Blomkål - ringla fin hallonvinäger och lite olja över blomkålen, salta och peppra. Lägg hela blomkålshuvudet på indirekt värme på grillen och lägg ett plåtskål över som lock - klart på ca 30 min.
Servera med coleslaw från igår och ugnsbakad klyftpotatis.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Grillad blomkål lät spännande! Blev det gott? Blomkålsmos är annars en favorit hos oss, passar till det mesta.
Den grillade blomkålen blev riktigt bra - behöll fint alla sina smaker, kan rekommenderas
Skicka en kommentar