1 vecka sedan
lördag 13 november 2010
Pytt Bellman på vad som blev över
Veckans left overs av kött (lamm, nöt, fläsk) fick bli kvällens hastiga middag.
Pytt - Tärna och förkoka i 3 min lite morot, kålrot och majrova. Tärna köttet, fräs tillsammans med lök och zucchini, slå på grädde och låt koka ihop.
Servera med äggula och syrad gurka.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Suveränt trevligt att träffa dig! Även fast det skedde i all hast...
Själv fick jag mig serverat en gudomligt god gulash, flankerad av min egen överblivna surdegsbguette från frukosten. Inte dumt det heller ;-)!
Detsamma! Jag var tyvärr tvungen att dra i halvtid - hoppas vi hinner snacka lite mer en annan gång.
Inte dåligt att få sätta sig till färdig dukat bord.
Skicka en kommentar