1 vecka sedan
tisdag 2 november 2010
Lammracks med ratatouille, Inlagda päron med rödavinbär, honungsglaserade nötter och vaniljgrädde
Lamm - marinera rackses i olivolja, vitt vin, citron, vitlök och rosmarin i ett par timmar, stek i het panna till rosa innuti.
Ratatouille - tog gul, polka och vanlig morot, fräs i smör med lök, i med lite hackad tomat, lite tomatpure, citron och vitlök, sjud en stund.
Dessert - de gamla vanliga men fantastiska inlagda rormarinpäronen från svärmor, idagf med fådda vinbär och hackade nötter som fick en sked honung på sig i pannan. Grädde med en urskrapad vaniljstång.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Vi åt inkokta päron med chokladsås och vaniljglass på en tjejmiddag i helgen. Makalöst gott!!!
Skicka en kommentar