1 vecka sedan
söndag 7 november 2010
Grön kolja, pumpakräm, rökt späck och kapris, pepparrot
Idag blev det fisk igen (varför säger man inte så när man äter kött två dagar på raken....). Fisken blev idag dubbel grön, både panerad med grönt ströbröd och grönfiskad försäkerhets skull..
Kolja - panera portionsbitar av filé i ströbröd av surdegslimpa och persilja som körts i mixer. Stek i olja/smör/salt, låt gå klar i ugnen.
Pumpakräm - rosta pumpa och lite stjälkselleri i 200 grader tills helt mjuka, mixa slät med lite grädde och smör.
Späck - smält tärnat rökt späck (finns hos ungraren i Hötorgshallen) och lägg i slutet ner lite kapris.
Toppa med nyriven pepparrot.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar