6 dagar sedan
torsdag 16 juli 2009
Enkel chilli
Chilli modell enkel & fusk - släng ner tärnad entrecote, lök, chilli, tabasco, tomater lite vin och buljong - sjud i ett par tre timmar. Vänd i slutet ner en burk svarta bönor. Salt och peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Förlåt, men är det inte lite dumt att använda entrecote i någonting som ska koka tre timmar? Dels smakar det mindre än långkokskött som till exempel högrev, dels är det typ 4-6 gånger så dyrt.
Och om alla bara äter entrecoten på kon är vi djävligt illa ute miljömässigt.
Anna, om du tar dig tid och kollar runt lite skall du nog se att vi som huserar här på bloggen äter "lite mer" än bara entrecoten. Ibland får man dock ta vad man har hemma och skarva med lite bönor mm för att det skall räcka till anna.
Skicka en kommentar