6 dagar sedan
söndag 19 juli 2009
Créme Ninon, Kallröktlax med syltad kantarell och rödlök, pepparotsgrädde, Yoghurtgrädde med vinkokta biggaråer
Soppa - koka upp gröna ärtor med lite buljong och grädde, mixa och passera genom sil. Servera med en skvätt bubbel.
Syltad svamp och lök - koka en lag på 1 del ättika, 2 delar socker och 2 delar vatten slå över svampen med lite dill respektive den skivade rödlöken. Låt dra ett par timmar.
Dessert - blanda 50/50 turkyoghurt och vispad grädde. Koka en lag på rose och rött vin, socker och lite koncentrerad jordgubbsaft. Lägg i körsbären och sjud ett par minuter. Låt svalna i lagen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hej, vilken middag! Syltad kantarell lät fantastiskt gott, måste jag testa!
Har ett recept på créme ninon som jag vill dela med mig av, finns på min blogg på http://nyfikenpamat.blogspot.com/2009/05/creme-ninon.html
tack för all inspiration!
Skall kolla receptet! Kantarellen blev riktigt ok - bra garnityr att plocka fram när ideerna tryter.
Skicka en kommentar