1 vecka sedan
torsdag 13 januari 2011
Sikromstoast med getost, Kåldolmar på älg, Pannacotta med vit choklad och hjortron
Toast - sikrom och bredbar getost
Dolmar - skala av blad från savoykål och lägg i kokande vatten ett par minuter, ta upp, gör en smet av älgfärs, gräddfil, vitlök, enbär lite brödsmulor, fyll bladet och rulla ihop, lägg dolmarna i en form och klicka över smör, baka under folie på 200 grader i ngn timme. Servera med gräddsås och lingon.
Pannacotta - 2,5 dl grädde sjuds med vit choklad efter smak, blötlägg ett gelatinblad som rörs ner i grädden, häll upp och kyl, toppa med mylta på hjortron
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Savoykålsdolmar är ju sååå gott!! Tyvärr är inte min sambo sån kålfantast som jag men kanske ska chocka honom någon dag!:O)
Sofie - sorry för sent svar - kör dom här så kommer sambon att smälta!
Skicka en kommentar