1 vecka sedan
fredag 28 januari 2011
Salsiccia med gräddkokt brysselkål, Äppelkaka
Korv - mal hälften färsk karré och hälften rimmad grissida, toppa med lite malt späck, blanda i mortlade fänkålsfrön, oregano, vitlök, salt och peppar, ganska mycket vitt vin och lite potatismjöl, stoppa i fjälster. Stek i smör. (Överblivna korvar saltades och torkas)
Kål - koka i smör och grädde
Kaka - gör en deg på smör, mjöl, socker och ett par droppar vatten, tryck ut i form och förgrädda i 5 min på 200 grader, fyll med skivat äpple, smör, sirap, nötter, kanel, kardemumma, grädda på 225 grader. servera med yoghurt och vanilj
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
du är min idol. affärsjuristen som hinner ha stor familj OCH göra egen korv! :D
Mikkan - rodnar...
Skicka en kommentar