1 vecka sedan
fredag 12 mars 2010
Panerad kolja med gräddstuvad spenat och soyastekta champinjoner och tomater
Kolja - filéa och byxa fisken. Dela i portionsbitar. Salta och peppra. Vänd fisken i grovt rågmjöl och stek i smör och lite neutral olja.
Spenat - låt spenaten sakta smälta/värmas i smör, slå på grädde och låt det koka ihop i ca 10 min.
Champinjoner och tomat - dela grönsakerna och stek svampen i smör, slå på lite kinesisk soya och lägg i tärnad tomat, vänd runt så allt blir varmt.
Servera med lite ärtskott (inte så hippt kanske - men gott...)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Kungen av matbloggar!! :)
Du är grymt duktig du.
Tack - det var en skön klapp på axeln - kommer sträcka på mig hela dagen!!
Skicka en kommentar