torsdagen den 11:e mars 2010

Misokryddade vildsvinsköttbullar, rostad jordärtsskocka och blomkål



Köttbullar - gör en smet av vildsvinsfärs (finns ofta i frysdisken), ägg och misopasta (thx för tipset Japantillbords) inget salt men lite peppar. Stek i smör och låt gå klart i ugnen.

Grönsaker - bryt isär blomkål, skiva jordärtsskockor tunt på mandolin, salta och peppra och ringla lite olivolja över. Kör i ugn på 200 grader i ugnen tills fin färg och klart.

Servera med sallad.

5 kommentarer:

Erka Perka sa...

Jag diggar din blogg och har därför gett dig en Sunshine Award.

Mamma Mimmi sa...

Lyckliga din familj som äter så här fint och inspirerande!

Silver sa...

EP - tack!! och diggandet är ömsesidigt!
MM - lyckliga jag som har en sådan familj (tack! ;)

Pokergirl sa...

Perfekt, jag som har vildsvinsfärs i frysen och ingen aning om vad jag ska göra med den.
Hur mkt misopasta ska det vara?
Lämplig sås till?

Silver sa...

Pokergirl - jag vet inte riktigt, jag brukar köra på känn men jag kan väl ha tagit 3-4 matskedar till ett halv kilo färs ---- kanske...;)Testa//Ola