1 vecka sedan
torsdag 11 mars 2010
Misokryddade vildsvinsköttbullar, rostad jordärtsskocka och blomkål
Köttbullar - gör en smet av vildsvinsfärs (finns ofta i frysdisken), ägg och misopasta (thx för tipset Japantillbords) inget salt men lite peppar. Stek i smör och låt gå klart i ugnen.
Grönsaker - bryt isär blomkål, skiva jordärtsskockor tunt på mandolin, salta och peppra och ringla lite olivolja över. Kör i ugn på 200 grader i ugnen tills fin färg och klart.
Servera med sallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Jag diggar din blogg och har därför gett dig en Sunshine Award.
Lyckliga din familj som äter så här fint och inspirerande!
EP - tack!! och diggandet är ömsesidigt!
MM - lyckliga jag som har en sådan familj (tack! ;)
Perfekt, jag som har vildsvinsfärs i frysen och ingen aning om vad jag ska göra med den.
Hur mkt misopasta ska det vara?
Lämplig sås till?
Pokergirl - jag vet inte riktigt, jag brukar köra på känn men jag kan väl ha tagit 3-4 matskedar till ett halv kilo färs ---- kanske...;)Testa//Ola
Skicka en kommentar