1 vecka sedan
lördag 20 september 2008
Hamburgare med anklever, Creme Caramel
Burgare - nymalen högrev blandas med ett par ägg, ströbröd, creme fraice, salt och peppar och worshesteirsås - stek och gå klart i ugn.
Fixa burgaren -, bröd, sallad, tomat, nygjord mayo, syrad gurka, rödlök och en rejäl skiva anklever mousse (färdigköpt)
Pommes frites - se http://silverkocken.blogspot.com/2008/09/stakehouse-silver.html
Creme Caramel - värm 6 dl grädde/mjölk med vaniljstång. Vispa ihop 3 ägg och 3 äggulor med 1 dl socker. Blanda. Fodra form med caramel (socker och vatten kokas till karamell), baka i vattenbad i ca 25 min. Kyl och stjälp upp innan servering.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar