fredag 15 oktober 2010

Japanskt igen






Det blev något japanskinspirerat idag igen. Fick en grilltillsats till bordsbrännaren när jag var på Japanska Torget senast. På denna grill så stekte vi tunnskuren entrecote, lax, hällefilé och blandade grönsaker. I ugnen så fick vittling gå på hög värme efter att ha fått en skvätt soya över sig. Japanska odunnudlar som fått koka i buljong av tång till den som vill. Inlagda japanska grönsaker.

Doppsås - mirin, risvinäger, japansk soya och ett par droppar sesam olja.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Wow! Riktig mat! Du är på rätt spår grabben, fortsätt för guds skull blogga så blir det snart kokbok och hela rasket. Gillar ditt sätt att laga mat skarpt.
/Hanna också Bromma

Silver sa...

Hanna - thx! kul att höra och kul att bli kallad grabben 46 år gammal! :D

Einar Dahlgren sa...

Håller helt med Hanna !
Fortsätt grabben !!
70 mot 46 är ursäkten
och din mat är verkligen inspirerande.
/MvH Einar

Silver sa...

ED - junior tackar och bockar!