

Fina kotletter inköpa på RJs (Orust) och de sista confiterade kinderna fick bli basen för höstens sista middag på Tjörn.
Kinder - tidigare confiterade griskinder skars i tunna skivor och serverades med ljumna champinjoner, machesallad olja och citron
Kotlett - kotletter med rejält med svål saltas och peppras, stek i smör och låt vila i ugnen (överstek inte).
Risotto - smält lite charlottenlök i smör, lägg i riset och rör runt, på med lite vitt vin och låt koka in, späd med varm buljong tills klart, i med en bra klick smör och riven Västerbottensost, vila i fem min. Servera med stekt kantarell.
3 kommentarer:
Nu bara måste jag cinfitera griskind! Får snart starta ett register med allt jag blir inspirerad till av dig...;)
A - haha, det är ömsesidigt! Griskind mm kan du lätt beställa av Ålstens kött (de är knutna till SkeboGård)
Hm...verkligen trevlig blogg. Helt i min smak. Tack/S
Skicka en kommentar