1 vecka sedan
tisdag 19 oktober 2010
Äggröra med Gotlandstryffel och torkat renkött, Confiterad högrev med rostad mandelpotatis mm, Sollans päron o chokladgrädde
Långlagning
Äggröra - lägg ner ett ägg eller två (råa med skal...)i en burk med färsk tryffel, låt stå i ett dygn minst, gör äggröra med lite grädde och äggen, hyvla över tryffeln. Servera med torkat renkött.
Högrev - blev så otroligt ful på bild så det blir bara lite text. Salta och peppra köttet, lägg i gryta och täck med olja, ugnen på ca 60 grader och in med kastrullen, låt stå till innertemp ca 62 grader, tog ca 12 timmar. Magiskt mört.
Rostade rotfrukter
Päron - Sollans inlagda, idag med grädde med krossad mörk choklad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Jag bara måste confitera snart.
EP - kan inte vara lättare och godare!
Det låter ju sannerligen så.
Skicka en kommentar