1 vecka sedan
måndag 27 april 2009
Sparris med hollandaise, grillad entrecote med grönsaker och vitlökssmör
Sparris (Tyskland) - skala och koka i saltat vatten i ca 10 min beroende på tjocklek.
Hollandaise - skira smör, vispa ihop ett par äggulor på svag värme (igen äggröra här!). När äggen tjocknat droppas smöret i under vispning. Salta och lite cayennpeppar och en halv pressad citron rörs ner.
Köttet - salta och peppra, grilla hastigt på hög värme. Servera med grillad zuccini och grillad (förkokt) färskpotatis.
Smör - rör ihop, rumsvarmt smör, salt, peppar, riven vitlök och persilja. Kyl.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Detta blir vår valborgsmiddag. Till Dessert blir det chokladdoppade jordgubbar.
En bild på kortisarna efterfrågas
Kul - hoppas det blev bra. Såna bilder publiceras inte då det skulle förstöra aptiten för läsaren...
Skicka en kommentar