tisdag 17 mars 2009

Fläskfilé, blomkålspuré, confiterade morötter sås på vitlöksyoghurt


Filé - skiva, platta till, salta och peppra - stek

Puré - koka potatis och blomkål mjuka, stampa med grädde och lite smör, salt och peppar.

Morötter - skiva morötterna och sjud långsamt i olivolja i ca 15 min.

Sås - turkyoghurt blandas med lite salt och peppar och olivoilja

3 kommentarer:

Karin sa...

Blomkålspuré låter jättegottt! Det blir till att testa snart :)
Ha en fortsatt trevlig dag!

Anonym sa...

I've been following your blog for some time now - you have FANTASTIC! cooking and presentation!

The cockles a few posts down is fairly unusual to find in Sweden and I thought it looked gorgeous with what you did with them!

Cheryl Marie Cordeiro

Silver sa...

Karin - testa att spetsa purén med lite chevre också - ha en bra du också!

Cheryl Marie - THX for your kind words - nice to hear that you enjoy the blog!