1 vecka sedan
tisdag 17 mars 2009
Fläskfilé, blomkålspuré, confiterade morötter sås på vitlöksyoghurt
Filé - skiva, platta till, salta och peppra - stek
Puré - koka potatis och blomkål mjuka, stampa med grädde och lite smör, salt och peppar.
Morötter - skiva morötterna och sjud långsamt i olivolja i ca 15 min.
Sås - turkyoghurt blandas med lite salt och peppar och olivoilja
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Blomkålspuré låter jättegottt! Det blir till att testa snart :)
Ha en fortsatt trevlig dag!
I've been following your blog for some time now - you have FANTASTIC! cooking and presentation!
The cockles a few posts down is fairly unusual to find in Sweden and I thought it looked gorgeous with what you did with them!
Cheryl Marie Cordeiro
Karin - testa att spetsa purén med lite chevre också - ha en bra du också!
Cheryl Marie - THX for your kind words - nice to hear that you enjoy the blog!
Skicka en kommentar