1 vecka sedan
tisdag 28 december 2010
Bloggdvalan över - Laxschnitzel med dillhollandaise
Efter ett kortare juluppehåll från dator är man tillbaka igen.
Lax - skiva färsk lax tunt, lägg på tallrik som strykits med lite olivolja, salta och peppra och ett par droppar citron, kör in tallriken i het ugn i ca 30 sek eller till fisken precis stannat.
Sås - vispa ihop ett par äggulor, lite citron och ett par droppar grädde över svag värme till de tjocknar, är man försiktig tar man ett vattenbad, droppa i varmt men ej hett skirat smör, salta och peppra, vänd i dill.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jag är djupt imponerad av vad som försiggår på andra sidan gatan, vilka kreationer och vilken inspiration! Ett extra + också för sättet att så enkelt beskriva tillagningen utan att det blir långa utläggningar.
Heja Ola!
KJ - varje hem har sin hemlighet;) Kul att du läser, trist att inte få ha läsarna på armlängds avstånd om ett tag!
Skicka en kommentar