


Vit sparris - bryt av nedre delen av sparrisen och skala sparrisen. Koka i saltat vatten till aldente.
Hollandaise - smält smör, vispa ihop äggulor, citronsaft, salt och vitpeppar, värm på svag värme till äggen går ihop (ingen äggröra..), droppa ner smöret i äggen under hård vispning. Fyll på med smör till lagom konsistens och smak.
Fisk - salta och peppra spättafileér, rulla ihop och lägg i form. Koka ihop fiskfond, vitt vin och grädde, red eventuellt av. Hacka en vårlök och strö över fisken, slå såsen över fisken och kör i ugnen på 200 grader. Lägg på forellrom innan servering.
2 kommentarer:
Gud så tjusigt! Man skulle kunna tro att du bor vägg i vägg med smaskens. :)
Exakt - jag har flaggat för henne att det blev härmApa. Jag fortsätter i kväll med Annikas Creme Brulee
Skicka en kommentar