1 vecka sedan
måndag 10 maj 2010
Lönnsirapsstekt bröd med chevre och gremolata, Träkolsgrillad fläskstek, Grapefrukt och avokadosallad, stekta skärbönor och potatis
Idag blev det långgrillning.
Förrätt- stek surdegsbröd i smör och lönnsirap, låt svalna. Lägg på en rejäl bit chevre och kör i het ugn. Strö över hackadpersilja, rivet citronskal och lite riven vitlök.
Stek - hade en 1,5 kg stek av karré som grillades i 3 timmar på indirekt värme. Kryddade bara med salt, peppar och lite herbes de Provance.
Bönor - stek skärbönor, förkokt färskpotatis, vårlök och lite vitlök. Riv parmesan över.
Sallad - skär blodgrape och avokado i kuber. Salta - Ingen dressing.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hej Silverkocken!
Helt fantastisk blogg som jag nu har läst ett bra tag. Hade själv samma ide om en liknande blogg tillsammans med min matkompis då jag bodde i DK. Blev dock aldrig av, därför roligt att se att du lyckas så bra! Numera gift mig till Sverige, varför jag hittade din site.
Keep up the good work. /Tom
Thx Tom - välkommen tillbaka ofta;) Det är inte för sent att börja själv.
Skicka en kommentar