måndag 10 maj 2010

Lönnsirapsstekt bröd med chevre och gremolata, Träkolsgrillad fläskstek, Grapefrukt och avokadosallad, stekta skärbönor och potatis






Idag blev det långgrillning.

Förrätt- stek surdegsbröd i smör och lönnsirap, låt svalna. Lägg på en rejäl bit chevre och kör i het ugn. Strö över hackadpersilja, rivet citronskal och lite riven vitlök.

Stek
- hade en 1,5 kg stek av karré som grillades i 3 timmar på indirekt värme. Kryddade bara med salt, peppar och lite herbes de Provance.
Bönor - stek skärbönor, förkokt färskpotatis, vårlök och lite vitlök. Riv parmesan över.

Sallad - skär blodgrape och avokado i kuber. Salta - Ingen dressing.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Silverkocken!

Helt fantastisk blogg som jag nu har läst ett bra tag. Hade själv samma ide om en liknande blogg tillsammans med min matkompis då jag bodde i DK. Blev dock aldrig av, därför roligt att se att du lyckas så bra! Numera gift mig till Sverige, varför jag hittade din site.

Keep up the good work. /Tom

Silver sa...

Thx Tom - välkommen tillbaka ofta;) Det är inte för sent att börja själv.